SOBRE NOSALTRES
SOBRE NOSALTRES

Descobreix qui som.l'empresa.

Global Equipaments, la nostra història.

Global Equipaments neix a Lleida per aportar solucions reals en el sector del mobiliari d’oficina. Amb una gran experiència en el mercat, ens em establert com una empresa líder en el sector.

Des dels nostres inicis, ens em destacat pel compromís indestructible amb la qualitat i la satisfacció del client. Fundada per un grup de professionals apassionats pel disseny i l’ergonomia, em treballat àrduament per a oferir solucions innovadores i funcionals que millorin l’entorn de treball dels nostres clients.

Un dels nostres pilars ha estat l’enfocament a comprendre les necessitats i requeriments específics dels nostres clients. Em establert un equip altament capacitat i compromès que treballa estretament amb cada client per a brindar solucions personalitzades i adaptades als seus espais de treball.

Perquè escollir-nos?
Perquè escollir-nos?

Solucions que marquen la diferencia

Quan es tracta d’equipar la teva oficina amb el mobiliari adequat, oferim solucions que marquen la diferència. Ens destaquem per la nostra capacitat per a comprendre les teves necessitats específiques i oferir productes que s’adaptin perfectament al teu entorn laboral. Ja sigui que estiguis buscant maximitzar l’espai, millorar l’ergonomia o crear un ambient estètic i funcional, les nostres solucions de mobiliari d’oficina estan dissenyades per a superar les teves expectatives. Amb una àmplia selecció de productes d’alta qualitat, durabilitat i estil, ens destaquem com el soci ideal per a transformar el teu espai de treball i aconseguir una major productivitat i comoditat per al teu equip.

Professionalitat
COMPROMÍS
Qualitat
SEGURETAT
Que oferim?
Que oferim?

Qualitat i confort.

Comptem amb una àmplia gamma de productes.

El nostre compromís amb l’excel·lència es reflecteix en cadascun dels productes que oferim.

Que podem fer per tu?
Que podem fer per tu?

Més de 25 anys

d’experiència.

  • ATENCIÓ PERSONALITZADA
  • ASSESORAMENT I SERVEI
  • EXPERIÈNCIA I FORMACIÓ
  • ESTUDI DE PROJECTE
  • VARIETAT DE PRODUCTES
  • INSTAL·LACIÓNS A MIDA